MäVi-tuotteet

TILAUS ON PÄÄTTYNYT 3.7.2022.

Mahdollista uutta tilausta voi tiedustella toimistolta 25.7. jälkeen.

Tilaa nyt uusi MäVin Craft-merkkinen seuratakki. Värivaihtoehtoina keltainen ja musta, ja takkiin tulee seuran logopainatus. Takissa on huppu.

Takkia on saatavilla suoran mallin lisäksi kapeampana layfit-mallina, sekä lasten koossa 128-164 cm.

Hinta:

Aikuisten takki 50 €

Lasten takki 46 €

Takit ovat sovitettavissa MäVin toimistolla Kisalassa (ladyfit ja lasten malli saapuu sovitettavaksi vasta viikolla 24).

Tarkista tiedostosta tuotteiden tarkemmat tiedot

Seura-asun tilauslomake

Haluaisitko tilata Mäntyharjun Virkistyksen keltaisen verkkatakin mustalla Mävi Mäntyharju painatuksella?

Tilausvalikoimassa on myös ladyfit -malli ja lasten kokoja.  Täytä alla oleva lomake ja tilaa itsellesi seuramme uusi upea verkkatakki.

Tee tilaus alla olevalla lomakkeella

Malli *
Väri *
Maksutapa *
Jäsenyyskysely *

Juhlavuoden tuotteet

Juhlavuoden tuotteet ovat myynnissä MäVin toimistolla Kisalassa.

T-paidat

Teknisen paidan selkäpuolella MäVi Mäntyharju Since 1920 -painatus ja puuvillapaidan rinnassa Me ollaan MäVi -sydänlogo.  Saatavilla on hajakokoja, paitojen värit ovat  musta, valkoinen ja keltainen.

Puuvillapaita 9 € (norm. 12 €)

Tekninen paita (lapset ja aikuiset) 15 € (norm. 20 €)

Me ollaan MäVi -historiikki

Tuotteiden tilaukset ja tiedustelut