MäVi-tuotteet

Tilaa nyt talveksi uusi MäVi-tupsupipo

Varmista, ettet jää ilman ja tee ennakkotilaus alla olevalla lomakkeella. Pipot tulevat myyntiin MäVin toimistolle joulukuussa.

Hinta: 20 €/kpl

Mikäli haluat ostaa isomman satsin pipoja, ota yhteyttä sari.karppi(at)virkistys.fi

Tupsupipon tilauslomake

TILAUS ON PÄÄTTYNYT 3.7.2022.

Mahdollista uutta tilausta voi tiedustella toimistolta 25.7. jälkeen.

Tilaa nyt uusi MäVin Craft-merkkinen seuratakki. Värivaihtoehtoina keltainen ja musta, ja takkiin tulee seuran logopainatus. Takissa on huppu.

Takkia on saatavilla suoran mallin lisäksi kapeampana layfit-mallina, sekä lasten koossa 128-164 cm.

Hinta:

Aikuisten takki 50 €

Lasten takki 46 €

Takit ovat sovitettavissa MäVin toimistolla Kisalassa (ladyfit ja lasten malli saapuu sovitettavaksi vasta viikolla 24).

Tarkista tiedostosta tuotteiden tarkemmat tiedot

Juhlavuoden tuotteet

Juhlavuoden tuotteet ovat myynnissä MäVin toimistolla Kisalassa.

T-paidat

Teknisen paidan selkäpuolella MäVi Mäntyharju Since 1920 -painatus ja puuvillapaidan rinnassa Me ollaan MäVi -sydänlogo.  Saatavilla on hajakokoja, paitojen värit ovat  musta, valkoinen ja keltainen.

Puuvillapaita 9 € (norm. 12 €)

Tekninen paita (lapset ja aikuiset) 15 € (norm. 20 €)

Me ollaan MäVi -historiikki

Tuotteiden tilaukset ja tiedustelut