Liity Mäntyharjun Virkistys ry:n jäseneksi.

Liittymisilmoituksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse jäsenmaksulaskun, jolla voit suorittaa jäsenmaksun 10 euroa. Maksettuasi jäsenmaksun toimitamme jäsenkorttisi Sinulle ensisijaisesti harrasteryhmien kautta.

Kannattajajäsenille maksu on 30€.

Tukiessasi nuorten ja lasten liikuntaa saat myös itse rahanarvoista etua:
Yhteiskumppaneina toimivat mm. Intersport Mikkeli, MB Kuntoklubi ja Kosmetologi Sonja Räisä

Jäsenkortti on henkilökohtainen ja voimassa kalenterivuosittain.

MäVin jäsenmaksu 2017

Seuran jäsenmaksu on 10 € ja kannattajajäsenmaksu 30 €. Maksamalla seuran jäsenmaksun, voit osallistua seuramme päätöksentekoon ja vaikuttaa, millaista toimintaa seuramme tarjoaa, ja saat jäsenedut käyttöösi. Kortti ja sen suomat edut ovat henkilökohtaisia.

Seuran tarkoitus on pääsääntöisesti järjestää toimintaa vain jäsenilleen. Jäsenmaksu ei sisälly ryhmien kausimaksuihin, jotta vältymme päällekkäisiltä laskutuksilta.

Jäsenrekisteriin liittyvät tiedustelut ja yhteystietojen muutokset: meeri.sinkko@virkistys.fi

Esittämällä MäVin jäsenkortin tilauksen/ostotapahtuman yhteydessä, saat seuraavat edut:

INTERSPORT MIKKELI, Maaherrankatu 24

• 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista
  • 5 % tarjoushintaisista tuotteista (ei koske poisto-/ale-/Viheltäen menee –tuotteita)
  • 5 % alennus  (ovh.-hinnoista) Footbalance-pohjallisista, lisäravinteista, kuntolaitteista sekä elektroniikasta
  • Erikoishinnat on aina kysyttävä myyjiltä

MB-KUNTOKLUBI, Kauppatie 16, 040-582 1343

• 10 kerran salikortti 25 €
  • 6 kk salikortti 120 €
  • Edun saat vain kerran kalenterivuoden aikana.

KOSMETOLOGI SONJA RÄISÄ, Koulutie 3, 050-408 8458

• 5 % alennus kaikista hoidoista

Muista eduista tiedotetaan erikseen.

Tervetuloa mukaan seuramme toimintaan!

Kirsi Kohonen                                                                 Sari Karppi

Puheenjohtaja                                                                Kehittämispäällikkö

p. 040-7475955                                                              p. 044-2101386

kirsi.kohonen@virkistys.fi                                              sari.karppi@virkistys.fi