Power-Cup 2023 IMATRALLA

MAAILMAN SUURIN
LASTEN JA NUORTEN
LENTOPALLOTURNAUS 8.-11.6.23

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7 500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertoo muutkin luvut. Neljän päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000!

Mutta kaikki, jotka ovat käyneet Power Cupissa, tietävät, että turnauksen koko ei ole se mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen. Juuri alkanut kesäloma, pitkät valoisat päivät, jotka ovat täynnä pelejä, hauskanpitoa, oheistapahtumia, huippuartisteja, vanhoja ja uusia ystäviä…. kaikkea mitä voi lomalta ja urheilutapahtumalta toivoa.

Ainutlaatuiseksi tapahtuman tekee myös se, että paikalla on kaikenikäisiä tyttöjä ja poikia alle kouluikäisistä 22-vuotiaisiin omissa sarjoissaan. Ja kaikki ottelut ovat lepovuorossa olevien pelaajien itsensä tuomaroimia. Parasta Powerissa onkin monen vieraan mielestä juuri kaikkien osallistujien välinen hyvä ja kunnioittava tunnelma.

Tervetuloa Power Cupiin – ei vain maailman suurimpaan – vaan myös maailman parhaaseen lentisturnaukseen!

Mitä kisapassi sisältää

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

• Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa MunLentis -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.
1.JAKSO 15.12.2022-1.3.2023Hinta
Peruspassi180€

Mävin joukkueisiin ilmoittautuminen tapahtuu 12.2 Mennessä!

Voit ilmoittautua vaikka et vielä tietäisi tuleeko ikäryhmällesi poweriin joukkuetta!!! imoittautuneille vahvistetaan asia ennen kuin jaosto ilmoittaa joukkueet turnaukseen. Tämä siksi että ehdimme miettimään joukkuekokoonpanot sekä tiedetään mitä joukkueita mukaan ilmoitetaan.

Ilmoittautuneille lähetetään jaoston toimesta lasku passista.

Tulemme vuonna 2023 Majoittumaan oman seuran kesken erilliseen omakustanteiseen majoitukseen. Emme siis koulun lattialle. Tämä aiheuttaa sen että joudumme tekemään vähän töitä sen eteen että saadaan majoitus maksettua. (pienet talkoot tms.) Toinen vaihtoehto on maksaa oman pelaajan majoitus. Majoitus on edullinen. Majoitukseen mahtuu mahdollisesti myös vanhempia mukaan. Tästä infotaan joukkueiden wappiryhmissä.

Lisäksi maksamme tänä vuonna Powercuppiin kulkemisen yhdessä kaikkien lähtijöiden kanssa.

JOUKKUE
Olen kiinnostunut lähtemään huoltajaksi joukkueelle mikäli tarvetta on.

Turnauspaidan koko

Turnauspaita on teknistä materiaalia