Power Cup 2022 Kauhavalla

2022 Power-Cup pelataan Kauhavalla

9.6-12.6.2022

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7 500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertoo muutkin luvut. Neljän päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000!

Ilmoita pelaaja turnaukseen alta.

Kisapassin hinta 185€ (jos ilmoitat pelaajan ennen 20.2.2022) seuralle.

Tämän jälkeen 205€

Toivomme ilmoittautumiset kuitenkin jo viimeistään 31.1 että ehdimme miettimään kokoonpanot ja mitä joukkueita ilmoitamme turnaukseen.

Mitä kisapassi sisältää

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

• Huvipuistorannekkeen power parkkiin
  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power Cup -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Vakuutus. Power Cupin kisapassin ostaneet on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Pelipassin (entinen lisenssi) kaudeksi 2020-2021 ostaneet on vakuutettu joko pelipassiin liitetyn vakuutuksen kautta tai Power Cupin kisapassin vakuutuksen kautta, ei molemmilla. Pelipassittomat kisapassin ostaneet ovat Power Cup vakuutuksen piirissä. Tapaturman sattuessa ota yhteys Power Cupin infopisteeseen, jossa autetaan vakuutusasioissa.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.

Turnauspaidan koko:

Tämä kaavake on vuoden 2021 paidalle. Uutta ei ole vielä julkaistu, mutta mikäli siinä tulee muutoksia niin infoamme pelaajia. Tehdään alustavat ilmoitukset kuitenkin tämän pohjalta:

Spiro Aircool tekninen paita

Koko