Lentopallo

Toiminta 2021-2022

C-ikäisillä tytöillä  (2007-2009) on jatkava harjoitusryhmä, joka on pelannut jo F-ikäisistä saakka. Tämä Joukkue osallistuu kilpailutoimintaan ja omaa jo urheilullisia tavoitteita. Valmentajina toimivat Riikka Kohonen ja Marjo Heikkinen.


Mävi sai kaudella 2020-2021 käyntiin uuden ryhmän joka muodostui pääosin 2008-2010 syntyneistä tytöistä. Tämä ryhmä jatkaa toimintaansa kaudella 2021-2022 ja tytöt lähtevät pelaamaan D-junioreiden tsemppisarjaan. D-tytöt saavat nyt myös toisen harjoitusvuoron viikkoon. 

MäVi:ssä toimii myös F juniorit, jossa harjoitellaan lentopallon alkeita leikin ohella. Lentopallokerhoon ovat tervetulleita kaikki lentopallosta kiinnostunet lapset. Kuitenkin ryhmän hallittavuuden vuoksi max 14 lasta. Lentiskerhon ikäjakauma on ykkösistä kakkosluokkalaisiin. 

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022  on avattu

Ohjeet pelipassien hankinnasta lähetetään vanhempien yhteiseen wapp-ryhmään tai sähköpostiin. Pelipassin osto tapahtuu suomisportin kautta. Pelipassin tarvitsevat kaikki jotka osallistuvat lentopalloliiton sarjatoimintaan. Lapsen pelipassin lisäksi lapselle pitää ostaa lisenssiin vakuutus mikäli lapsella ei ole jo olemassa olevaa kilpailutoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta.  Lentopallokerhoon ja aloittavaan ryhmään ei pelipassia tarvita, mutta huomioithan että lapsellasi on  toiminnan kattava tapaturmavakuutus!

Lentopallojaosto 2019-2020

Marjo Heikkinen

Saija Järvinen

Riikka Kohonen

Jarmo Sievänen

Lotta KohonenMäVi pelaa kotiottelunsa Kisalan liikuntahallissa uudella Mäntyareenalla, osoitteessa Urheilutie 1.