Koulutus

Seuramme tarjoamat koulutukset ohjaajille ja valmentajille keväällä 2022

6.2. - 20.3. MultiSport MäVi -starttikoulutus ohjaamiseen

Kouluttajina Anna Parta ja Mervi Arsiola. Koulutuksessa tutustutaan ohjaamiseen tutussa seuraympäristössä. Koulutus sisältää lähiopetusta kolmena sunnuntaina ja itsenäistä tai pari työskentelyä. Koulutuksen hyödyt:

- kehityt liikkujana ja liikuttajana
- opit ohjauksen perustaitoja
- pääset seuraamaan harjoituksia, avustamaan ja harjoittelemaan ohjausta
- saat runsaasti käytännön vinkkejä liikuntaleikkien opettamiseen

Mukaan pääsee 10 henkilöä. Ilmoittautumiset 26.1. mennessä alla linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Lue lisää MultiSport - hankkeesta ja koulutuksesta tai soita Mervi Arsiola puh 0400 920 009 https://virkistys.sporttisaitti.com/multisport-mavi/

LA 12.3.  klo 12-15 Volttikoulutus telinevoimistelun ja TeamGymin ohjaajille

Kouluttajana Saila Parviainen, Brahen Voimistelijat. Koulutusta voi tulla seuraamaan aiheesta kiinnostuneet ohjaajat ja valmentajat.

Huom! Aamupäivällä telinevoimistelijoiden treenitunnit klo 10-12 Saila Parviaisen johdolla.  Ilmoittautumiset treeneihin suoraan valmentajalle, Salla Huittinen.

SU 16.1. klo 11-14 Temppuilukoulutus lasten ohjaajille Volttisalissa

Kouluttajana Erkki Tervo. Ilmoittaudu koulutukseen 10.1. mennessä.

Päivitys, 10.1.2022

Tämä temppuilukoulutus on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Koulutus pyritään järjestämään myöhemmin keväällä.