Koulutus

Seuramme tarjoamat koulutukset ohjaajille ja valmentajille keväällä 2022

Kuulumisia ensiapukoulutuksesta 28.2.

Koulutus järjestettiin maanantai-iltana Kisalan Volttisalissa yhteistyössä Etelä Savon Liikunnan hankeen "Seurassa -ei syrjässä" kanssa, mikä mahdollisti koulutuksen tarjoamisen maksutta osallistujille.

Osallistujia oli kahdesta seurasta; neljä ohjaajaa Mävistä ja yksi Judosta.

Koulutus on erittäin monipuolinen ja käytännönläheinen

Harjoittelimme pareittain muun muassa tajuttoman potilaan ensiapua, peruselvytystä ja neuvovan defibrillaattorin käyttöä, rannemurtuman ensiapua, haavan hoitoa ja epipen kynän käyttöä.

Kouluttaja Jenni Kasurinen kyseli meiltä paljon lajimme erityispiirteistä ja tilanteista, joissa olimme tarvinneet ensiaputaitoja.

Koulutus oli erittäin antoisa ja saimme lähes yksilöllistä opetusta pienen osallistujamäärän vuoksi.

Mervi Arsiola, 1.3.2022

Seuramme tarjoamat koulutukset ohjaajille ja valmentajille keväällä 2022

ENSIAPUKOULUTUS 28.2. klo 17-20

Ohjaajille ja valmentajille suunnattu maksuton ensiapukoulutus on maanantaina 28.2. klo 17-20 Kisalan Volttisalissa.

Koulutuksessa harjoitellaan perusensiaputaitoja pienryhmissä (5hlöä /ryhmä). Koulutukseen voidaan ottaa mukaan 15 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.2. alla olevalla lomakkeella.

Mikäli vapaita paikkoja jää, tarjoamme mahdollisuutta osallistua koulutukseen myös muiden järjestöjen jäsenille 21.2. alkaen.

LA 12.3.  klo 12-15 Volttikoulutus telinevoimistelun ja TeamGymin ohjaajille

Kouluttajana Saila Parviainen, Brahen Voimistelijat. Koulutusta voi tulla seuraamaan aiheesta kiinnostuneet ohjaajat ja valmentajat.

Huom! Aamupäivällä telinevoimistelijoiden treenitunnit klo 10-12 Saila Parviaisen johdolla.  Ilmoittautumiset treeneihin suoraan valmentajalle, Salla Huittinen.

6.2. - 20.3. MultiSport MäVi -starttikoulutus ohjaamiseen

Kouluttajina Anna Parta ja Mervi Arsiola. Koulutuksessa tutustutaan ohjaamiseen tutussa seuraympäristössä. Koulutus sisältää lähiopetusta kolmena sunnuntaina ja itsenäistä tai pari työskentelyä. Koulutuksen hyödyt:

- kehityt liikkujana ja liikuttajana
- opit ohjauksen perustaitoja
- pääset seuraamaan harjoituksia, avustamaan ja harjoittelemaan ohjausta
- saat runsaasti käytännön vinkkejä liikuntaleikkien opettamiseen

Mukaan pääsee 10 henkilöä. Ilmoittautumiset 26.1. mennessä alla linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Ilmoittautumista jatkettu 31.1. saakka (päivitetty 27.1.).

Lue lisää MultiSport - hankkeesta ja koulutuksesta tai soita Mervi Arsiola puh 0400 920 009 https://virkistys.sporttisaitti.com/multisport-mavi/

Tämä koulutus on alkanut suunnitelman mukaisesti. Koulutuksessa on mukana 7 henkilöä neljästä eri lajijaostosta.

__________________________________________________________________________________________

SU 16.1. klo 11-14 Temppuilukoulutus lasten ohjaajille Volttisalissa

Kouluttajana Erkki Tervo. Ilmoittaudu koulutukseen 10.1. mennessä.

Päivitys, 10.1.2022

Tämä temppuilukoulutus on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Koulutus pyritään järjestämään myöhemmin keväällä.