Frisbeegolf

Ensimmäinen ja toinen väylä sijaitsevat koulun kentän vieressä puistomaisella alueella. Kolmannen väylän aikana rata siirtyy metsään. Kuvassa väylä 2.

Mäntyharjun Virkistyksen frisbeegolf-jaosto ylläpitää Pappilan frisbeegolfpuistoa Kirkonkylän alueella ja järjestää radalla toimintaa. Ajantasaisin informaatiokanava on radan Facebook-sivu, johon pääsee suoraan tämän sivun oikeasta reunasta.

Virkistyksen ja frisbeegolfjaoston jäseneksi voit liittyä kaavakkeella. Jäsenmaksu on silloin yhteensä 15 e, josta viisi euroa jää suoraan frisbeegolfjaoston käyttöön.

Jäsenenä saat muiden Virkistysten etujen lisäksi myös seura-alennuksen Mikkelin Wauhtipyörään, jossa on erinomainen valikoima frisbeegolfvälineitä. Kurkkaa myös Wauhtipyörän frisbeegolf Fb-sivulle!