ke 6.9. klo 18.00 Urheilualueella Ilmoittautumiset klo 17-17.30 paikan päällä.
Postilaatikkopyöräilyn päätöstapahtumana järjestetään kokoontumisajo Miekankoskelle la 2.9. klo 13.00
MäVi käynnistää syyskautensa ke 30.8. klo 17-19 järjestettävällä Starttitapahtumalla Mäntyharjun urheilupuiston ja Kisalan alueella.  Tavoitteena on aktivoida liikkeelle kaikenikäiset kuntalaiset, lapset, nuoret, aikuiset ja ikääntyneet perheineen tutustumaan harrastetoimintaan. Meillä Mäntyharjussa on upean paljon harrastustarjontaa, tuodaan se porukalla julki! Mukana tapahtumassa on myös Etelä-Savon liikunnan #liikkuvamaaseutu –hanke.
Sarin tilalle Sari (28.8.2017)
Mävin kehittämispäällikön sijaisena aloittaa syyskuussa Sari Tompuri.
Voimistelu- ja tanssijaoston syyskausi alkaa su 3.9.. Ensimmäisellä toimintaviikolla 3.-9.9. vietetään Voimisteluviikkoa, jonka aikana toimintaan osallistuminen on maksutonta.
Kesän viimeiset matalan kynnyksen Silja-Line seurakisat ke 16.8.2017 klo 18.00