Ajankohtaista

Mäntyharjun Virkistyksen 100-vuotishistoriikkia varten kaivataan vielä kuvia. Kuvien keräämiseksi seura järjestää keskiviikkona 20.2. klo 17.30-19 Mäntyharjun kirjastolla tilaisuuden, johon voi toimittaa kuvia skannattavaksi osaksi seuran 100 vuotista historiaa.
Uusi jäsenmaksukausi ja jäsenmaksujen laskutus on alkanut. Jos et vielä ole MäVin jäsen, voit liittyä helposti jäseneksemme kotisivuillamme.
Tulevana kesänä olisi mahdollista tehdä hyvänmielentöitä Mäntyharjun Kesäteatterilla. Kake Randelinin tähdittämää Lähtöruutuun-näytelmää esitetään 26.6.-12.7. välisenä aikana, sekä yönäytöksessä la 17.8. Meille on tarjottu näytöskauden ensimmäistä viikkoa (ke 26.6. – pe 5.7.).
MäVin kasvatti Venla Louhivuori on aloittanut työt MäVin Sporttipäällikkönä.
Osuuskauppa Suur-Savo on valinnut seuramme mukaan vuoden 2019 Kannustajiin, jonka kautta jaetaan tukea lasten-ja nuorten liikunta-sekä urheiluseuroille.   Sinäkin voit tukea seuramme toimintaa liittymällä seuramme kannustajaksi!
Kinkunsulatusjumppa (27.12.2018)