Ajankohtaista

MäVin molemmat kahvakuularyhmät (ke klo 9-10 ja to klo 18-19) siirtyvät huhtikuun alusta alkaen ulkoharjoitteluun. Kokoontuminen judosalilla, josta napataan kuulat ja siirrytään ulkoharjoitteluun.
Mäntyharjun kunnan mestaruussprinttihiihdot  ke 27.3. klo 18 alkaen urheilualueella.
Ilmoittautumisohjeet ja -linkit monilajisen liikuntakerhon sivuilla.
Mäntyharjun Virkistyksen 100-vuotishistoriikkia varten kaivataan vielä kuvia. Kuvien keräämiseksi seura järjestää keskiviikkona 20.2. klo 17.30-19 Mäntyharjun kirjastolla tilaisuuden, johon voi toimittaa kuvia skannattavaksi osaksi seuran 100 vuotista historiaa.
Uusi jäsenmaksukausi ja jäsenmaksujen laskutus on alkanut. Jos et vielä ole MäVin jäsen, voit liittyä helposti jäseneksemme kotisivuillamme.
Tulevana kesänä olisi mahdollista tehdä hyvänmielentöitä Mäntyharjun Kesäteatterilla. Kake Randelinin tähdittämää Lähtöruutuun-näytelmää esitetään 26.6.-12.7. välisenä aikana, sekä yönäytöksessä la 17.8. Meille on tarjottu näytöskauden ensimmäistä viikkoa (ke 26.6. – pe 5.7.).