Oheisessa tiedostossa on kesäaikaista toimintaamme koskeva tiedote
Yu -treeniryhmä alkaa ma 1.6.2020 klo 18.00-19.30. Yu -koulu alkaa ma 8.6.2020 klo 17.00-18.00.
Paranna palautumistasi ja hyvinvointiasi. Osallistu maksuttomaan Voittajat tehdään yöllä -univalmennukseen.
Tämän viikon sunnuntaina 10.5. vietetään sekä Unelmien liikuntapäivää, että äitienpäivää!
Jäsentiedotteessa asiaa koronapoikkeuksista, seuratuesta, lentopallojaoston toiminnasta, sekä juhlavuoden T-paidasta.
Mäntyharjussa vietetään 13.-19.4. Ploggingviikkoa, jonka aikana kannustamme ottamaan ulkoillessa roskapussin mukaan ja poimimaan matkalla näkemäsi roskat, ja toimittamaan ne roskikseen. Mäntyharjun 425 vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ploggingviikkoa toteuttavat Mäntyharjun Virkistys, Mäntyharjun Reissupolku, sekä Mäntyharjun perusopetus haastavat kaikki kuntalaiset mukaan siistimään yhteistä ympäristöä.
Tämän vuoden kesäleiriä ei saada järjestettyä perinteiseen aikaan kesäkuun alussa. Leiri järjestetään, jos mahdollista, elokuun alussa ennen uuden lukuvuoden alkamista.