Kesän viimeiset matalan kynnyksen Silja-Line seurakisat ke 16.8.2017 klo 18.00
Salibandyjaosto järjestää 4.-6.8.2017 salibandyn leirin kaikille lajista kiinnostuneille. Leirille voivat osallistua kaikki 2001-2011 syntyneet tytöt ja pojat (poikkeuksena maalivahdit, joille ei yläikärajaa).
Heinäkuun matalan kynnyksen Silja Line -seurakisat Mäntyharjun yleisurheilukentällä keskiviikkona 19.7.
MäVin syksy 2017 (29.6.2017)
Ryhmät aloittavat toimintansa elo-syyskuussa. Tiedotamme syyskauden aikatauluista tarkemmin ja avaamme ryhmien ilmoittautumiset tulevan kauden salivuorojen selvittyä.
Mäntyharjun Virkistyksen opastetut Kulttuurijuoksukierrokset vuoroviikoin Mäntyharjun keskustassa ja Mäntyhajun kirkonkylällä.
Kesäjumpat 2017 (6.6.2017)
MäVin kesäjumpat Mäntyharjun rantapuistossa joka tiistai-ilta kesä-heinäkuun ajan. Kesäkuussa Kesäjumpassa huolletaan kehoa Fascial-tunneilla, heinäkuussa jatketaan vauhdikkaammilla tunneilla.
Aikuisten ja lasten ohjatut pesisvuorot maanantaisin pesäpallokentällä.