Tule meille töihin!

10.6.2020

Haemme liikunnanohjaajaa syksyllä 2020 käynnistyvään MultiSport MäVi -hankkeeseen, jolle on myönnetty Olympiakomitean Seuratukea.

MultiSport MäVi -hankkeessa perustetaan eri kohderyhmille suunnattuja monilajisia harrasteliikuntaryhmiä, jotka toimivat MultiSkillz-periaatteella, kokeillen erilaisia liikuntaleikkejä ja pelejä ilman kilpailullisia tavoitteita. Hankkeessa perustetaan viisi uutta liikuntaryhmää, joiden koordinoinnista, suunnittelusta ja ohjauksesta palkattava henkilö vastaa.

Perustettavat ryhmät:
-Kaksi alakouluikäisille suunnattua iltapäiväryhmää
-Nuorten viikonloppuryhmä
-Työikäisten monipuolisen liikunnan ryhmä
-Ikääntyneiden monipuolisen liikunnan päiväryhmä

Tehtävä suoritetaan itsenäisesti projektisuunnitelman mukaisesti ja siinä edellytetään ammatillista osaamista ja ammattitutkintoa. Tehtävä edellyttää yhteistyötaitoja vaihtelevissa vuorovaikutustilanteissa.

Työtehtäviä ovat ammattitehtävät, kuten asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät, avustavat hallinnolliset tehtävät, toiminnan järjestelyihin liittyvät tehtävät (mukaan lukien tiedotus ja markkinointi), neuvontatehtävät, ryhmien ohjaus, valvonta sekä seuranta. Ohjaaja koordinoi hanketta ja raportoi ohjausryhmälle.

Toivomme palkattavalta henkilöltä ammatillista liikunta-alan koulutusta, esim. liikunnanohjaaja, toiminnanohjaaja tai nuoriso-ohjaaja.

Työpaikkailmoitus: