TREENITAUKO 13.3. – 29.3.2020

13.3.2020

Mäntyharjun Virkistys (MäVi) reagoi Suomen hallituksen ja THL:n antamiin suosituksiin koronaepidemiassa. Pidämme joka jaostossa treenitaukoa 29.3. saakka. Toimenpiteenä olemme myös peruuttaneet huhti-toukokuulta Voimistelu- ja tanssijaoston kevätnäytökset.

Treeneihin palaamme 30.3 lukien. Seuraamme tilannetta ja infoamme, mikäli muutoksia treenien käynnistymisajankohtaan tulee. Tiedotamme vähintään viikoittain. Tauon tarkoituksena on osaltamme estää ja hidastaa viruksen leviäminen. Tavoitteena on turvata jäsentemme ja heidän lähimmäisten terveys.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Näistäkin haastavista ajoista selvitään yhdessä!

Mikäli kysyttävää, laitathan viestiä puheenjohtaja(at)virkistys.fi tai sari.karppi(at)virkistys.fi.

Yhteistyöterveisin

Mäntyharjun Virkistyksen johtokunnan puolesta

Eveliina Hall

p. 0405027658