MäVi hakee seuralle uutta rahastonhoitajaa

17.1.2019

Tule mukaan aktiiviseen urheiluseuraan, tärkeään rooliin!

Meillä on seuran rahastonhoitajan paikka auki, pitkäaikaisen rahastonhoitajamme väistyessä tehtävästä. Rahastonhoitajan paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pikaisesti.

Seuran rahastonhoitajan tehtäviä:

• Hoitaa yhdistyksen taloutta ja varainhankintaa tehtyjen päätösten mukaisesti ja esittelee talouteen liittyvät asiat (tilinpäätök­sen, talousarvion, laskelmat jne.) yhdistyksen kokoukselle
  • Hoitaa työntekijöiden palkanmaksusta ja niihin liittyvistä velvoitteista
  • Hyväksyy laskut, joita ei seuran talousohjesäännön mukaan ole määrätty puheenjohtajan tai sihteerin hyväksyttäviksi
  • Huolehtii menojen suorittamisesta sääntö­jen ja päätösten mukaisesti, seuraa tulojen sekä jäsenten mak­samien jäsenmaksujen kertymistä.
  • Vastaa kirjanpitokirjojen ja tositemateriaalin säilyttämisestä ja arkistoinnista. Kirjanpitolain mukaan kirjanpitokirjat (päivä-pääkirja, tuloslaskelma ja tase liitteineen) ja tililuettelo on säilytettävä vähintään 10 vuotta tilikauden päättymisestä. Tositemateriaalin säilytysaika on kuusi vuotta.
  • Valmistelee yhdessä hallituksen kanssa talousarvioesityksen syyskokoukselle
  • Huolehtii muista hallituksen hänelle antamista tehtävistä

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä 31.1.2019 mennessä Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386