Mäntyharjun Laturetki

5.3.2017 klo 10

Mäntyharjun laturetki alkaa Jumalanpalveluksella ja latukahvilla Kisalassa sunnuntaina 05.03.2017 klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen Mäntyharjun seurakunta tarjoaa hiihtäjille latukahvit, jonka jälkeen lähtö omaan tahtiin ladulle.

Matkavaihtoehdot: Valaistu kuntorata 6,1 km sininen, Uutelan kierros 12,3 km punainen, Sammalisen kierros 15,5 km vihreä ja Lustigin kierros 20,4 km musta. HIIHDETTÄVÄT REITIT VARMISTETAAN KE 1.2.!

Huoltopisteet: urheilualue, Uutelan laavu ja Suopelto. Huoltopisteissä maksuton mehutarjoilu ja mahdollisesti pientä purtavaa ja kahviaostettavaksi.

Reitit ovat merkitty väreillä.
Osanottomitali on mahdollisuus lunastaa Kisalassa tai Suopellossa hintaan 5 €. Suopeltoon hiihtävät lapset palkitaan mitalein.
Osanottajien kesken arvotaan palkintoja!

Suksien voitelupalvelu urheilualueella klo 8.00-11.00, hinta 5 €/suksipari

Järjestelyissä mukana: Mäntyharjun liikuntatoimi, Mäntyharjun seurakunta, Mäntyharjun Virkistys ja Mäntyharjun Reissupolku