MUOTI - KUVA - LIIKE -valokuvanäyttely ja tanssinäytös

27.11.2015

Tervetuloa MUOTI – KUVA – LIIKE –projektin näytteyn avajaisiin Mäntyharjun S-Marketin aulaan tiistaina 1.12. klo 11!

MUOTI - KUVA - LIIKE on valokuvanäyttelyn ja tanssinäytöksen muodostama kokonaisuus, jossa yhdistyvät nämä kolme asiaa. MäVin Voimistelu- ja tanssijaosto on valmistanut syyskautensa aikana koreografioita, joiden työstäminen aloitettiin elokuussa järjestetyillä työpajoilla, joissa hyödynnettiin valokuvausta. Idea muoti-aiheiseen näytökseen tuli alunperin jaoston nuorilta ohjaajilta.

Projektin aikana syntyneestä materiaalista koostetaan näyttely, joka on esillä kolmen viikon ajan Mäntyharjun S-Marketin aulassa, sen aukioloaikojen puitteissa.

Koreografiatyöpajoista ja tanssien koordinoinnista on vastannut Marita Mattila ja valokuvatyöpajoista, sekä näyttelyn koostamisesta Minna Matikka. Projekti on toteutettu Suomen Kulttuurirahaston tuella.

Näyttely Mäntyharjun S-Marketin aulassa 1.-20.12.
Avajaiset tiistaina 1.12. klo 11

Tanssinäytös Mäntyharjun kulttuurisalissa la 12.12. klo 14 ja 17. (Koululuaisnäytökset pe 11.12. klo 9 ja 10.15)