Kirsi Kohosesta MäVin uusi puheenjohtaja

27.11.2015

Kirsi Kohonen valittiin MäVin syyskokouksessa MäVin puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2016-2017.

Myös seuran sihteeri vaihtuu ensi vuoden alusta, kun Mari Pilssari aloittaa sihteerinä.

Johtokunnan uusiksi varsinaisiksi jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin Mika Vuorio (salibandy) ja Markku Savolainen (yleisurheilu), sekä Mika Vuorion varajäseneksi Tuukka Forsell.

MäVin syyskokouksessa palkittiin jälleen myös aktiivisia seuratoimijoita.

MäVin iskä - Ari Kokkola
Vuoden toimijat - Nina Kokkola ja Mika Herranen

Lisäksi yleisurheilujaosto palkitsi vuoden juniorivalmentaja -kiertopalkinnolla monilajisissa liikuntakerhoissa vuosia toimineen Jari Liukkosen, sekä Veera Louhivuoren ansiokkaasta yleisurheiluvalmennuksesta.

Samassa tilaisuudessa jaettiin Mäntyharjun kunnan vuoden urheilupalkinnot. Mäviläisistä palkittiin vuoden urheilijana 10-ottelija Jarno Lantiainen, vuoden valmentajana lentopallovalmentaja Jari Heikkinen ja vuoden joukkueena salibandyn C1-poikien joukkue.

MäVi onnittelee kaikkia palkittuja!