Karri Ranskaan , Tintti Bulgariaan

8.7.2012

Mävin kasvatit edustavat Suomea tulevalla viikolla pelattavissa nuorten EM-karsinnoissa. Alle 20 -v pojat matkustavat Ranskaan Bordeauxiin , jossa isäntämaan lisäksi pelaavat Itävalta ja Ukraina. Tyttöjen U19 maajoukkue saa vastaansa Bulgarian lisäksi Ranskan sekä Kroatian. Lohkovoittajat menevät suoraan jatkoon ja lohkon kakkonen joutuu vertailuun toisen lohkon kakkosen kanssa. Poikien EM-kisat pelataan elo-syyskuussa Tanskassa/Puolassa ja tyttöjen kisat Turkissa.

MäVin lentopalloilijat (kasvatit sekä nykyiset nuoremmat) eivät lepää kesälläkään. Arvokisoihin valmistautuvat Karri Sihvonen sekä Tiiamari Sievänen ovat leireilleet maajoukkueen kanssa käytännössä koko kesän. Poikien leirit on pidetty Viialassa, Kuortaneella sekä Kisakalliossa, missä Karri osallistui miesten maajoukkuevalmentaja Daniel Castellanin pitämälle ns. talenttileirille. Tintti puolestaan on harjoitellut tyttöjen ryhmässä yhdessä naisten maajoukkueen kanssa mm. Pajulahdessa sekä Orivedellä. Leirien välillä Karri ja Tintti ovat ehtineet piipahtaa kotona lähinnä lepäämässä, pyykkihuoltoa tekemässä, tankkaamassa ja viettämässä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Toivotaan onnea Suomen tytöille ja pojille EM-karsintoihin ! Innokkaimmat voivat etsiä linkkejä turnausten seuraamiseen mm. Lentopalloliiton sivuilta.

Suomen kesäisiä ulkokenttiä biitsiturnauksissa ovat puolestaan kiertäneet Neea Hoteila, Ville Sihvonen sekä Sarah Brunner ja Sanni Lindqvist. Helsingin sekä Jyväskylän osakilpailut ovat takana ja niistä otteluvoittoja on kertynyt kaikille. Poikien U16 sarja vilisee maajoukkueryhmän kavereita, joten hyviä pelejä ja tiukkaa harjoitusvastusta on tarjolla paljon. Ville pelaa Väänäsen Joonan (Blues Volley) parina toista kesää ja Neean parina 16 v. sarjassa tänä kesänä nähdään Hanna Heinonen Salpiksesta. Jyväskylästä 7.7. Neea ja Hanna nappasivat hienosti osakilpailun kakkospalkinnot. Sarahin ja Sannin ensimmäinen biitsikesä on alkanut hyvin, sillä otteluvoittoja tuli jo ensimmäisestä osakilpailusta helteisestä Helsingistä.