YU-jaostolle koulutustukea

20.6.2012

Ville Kostin Mikkelin Specsaversista luovutti mäviläisille koulutuslahjakortin.

MäVi saa lisää resursseja lasten yleisurheiluohjaukseen. SUL:in ja Specsaversin yhteistyö mahdollistaa kahden ohjaajan yleisurheiluohjaajakoulutuksen.

Suomen Urheiluliiton järjestämä Specsavers Helsinki City Run –juoksutapahtuma tukee paikallista yleisurheilun seuratoimintaa mahdollistamalla 40:n uuden yleisurheiluohjaajan kouluttamisen eri puolille Suomea.

Suomen Urheiluliiton aluevalmennuspäälliköiden tekemään tarvekartoitukseen pohjautuen Specsavers ja SUL valitsivat kaikkiaan 20 seuraa, joiden toimintaa uudet koulutettavat yleisurheiluohjaajat tulevat vahvistamaan. Yhdeksi näistä seuroista valikoitui MäVi, jonka yleisurheilutoiminta on viime aikoina nostanut komeasti päätään.

Koulutuslahjakortti luovutettiin maanantaina 18.6. Mikkelin Specsaversissa. Palkintoa olivat vastaanottamassa seuran puheenjohtaja Tiina Paasonen ja kehittämispäällikkö Sari Nurminen, sekä junioripuolta edustaneet Onni Paasonen ja Lauri Tuovinen.