Yhteistyö Veikkauksen kanssa

30.10.2007

Mäntyharjun Virkistys on solminut yhteistyösopimuksen Oy Veikkaus Ab:n kanssa.

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,
Seuramme on lähtenyt mukaan SLU-yhteisön Hyvä Seura-hankkeen ja Veikkauksen yhdessä kehittämään toimintamalliin, joka on osa seuratoiminnan auttamiseen tähtäävää yhteistyötä.

Toimintamalli on tässä vaiheessa kokeilu, johon meidän seura on yhdessä 13 muun seuran kanssa kutsuttu mukaan. Onnistuessaan kokeilu antaa monille suomalaisille seuroille mahdollisuuden kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville.

Kun pelaat veikkauspelisi seuramme sivujen kautta, niin tuet seuramme toimintaa ja samalla voit seurata mitä ajankohtaista seurassamme tapahtuu.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu, leikkimieli ja haaveilu ovat osa urheilua ja liikuntaa sekä osa ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saa rahapeleistä irti suuremman ilon.

Pelaamisella on säädetty ikärajat (15 vuotta asiamiespisteissä ja 18 vuotta internetissä).

Lue lisää veikkausvoittovaroista ja vastuullisesta pelitoiminnasta
http://www.slu.fi/seurapalvelut/veikkaus/tietoa_veikkausvoittovaroista/ http://www.slu.fi/seurapalvelut/veikkaus/vastuullinen_pelitoiminta/

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Terveisin,
Kirsi Kohonen
Puheenjohtaja

Näin voit pelata veikkauspelisi seuramme sivustolta;
Jos olet jo Veikkauksen nettiasiakas (olet avannut pelitilin): Voit pelata seuramme sivuston kautta omilla tunnuksillasi Veikkaukseen -linkistä.
Jos et ole Veikkauksen nettiasiakas: Avaamalla pelitilin pääset asiakkaaksi ja voit jatkossa pelata myös netin kautta. Rekisteröitymään pääset tästä tai etusivun Veikkaukseen -linkistä.