Ajankohtaista

Virkistyksen C-tyttöjen kakkosjoukkueen pelit Kouvolassa su 16.3. onnistuivat hyvin huolimatta minimimiehityksestä. Mukana oli vain vaadittavat kuusi tyttöä, mutta hyvin he jaksoivat urakoida turnauksen neljä peliään.
Virkistyksen lentopallon C-tytöt ovat alkuvuoden aikana pelanneet SM-runkosarjassa kolme turnausta. Viimeisin pelattiin 15.3. Virroilla, mistä tytöillä oli kotiin tuomisina lohkovoittajan mantteli ja tie välieriin.
E-pojat päättivät kevään lentopallon virallisen osuuden Kisalassa järjestettyyn kotiturnaukseen.
Kausalan Ravilinnaan lähdettiin viidellä pelaajalla, sillä yksi pelaajista oli sairastunut edeltävänä päivänä.
Riikka Kohonen sai MäVin E-pojilta lentopallojaoston kukat ja pienen paketin seitsenviikkoiselle tyttärelleen kiitokseksi siitä, että Riikka ja Matti omalta osaltaan huolehtivat mäntyharjulaisen tyttölentopalloilun jatkosta.
Virkistyksen B-pojat matkasivat lauantaina 8.3. Tampereelle KaLen isännöimään turnaukseen. Kyseessä oli SM-runkosarjan toiseksi viimeinen turnaus, jossa oli mäntyharjulaisittain paljon pelissä, sillä vastassa oli kolme MäVin lisäksi SM-finaaliturnaukseen tähtäävää vahvaa joukkuetta.
D-tyttöjen ykkösjoukkue matkasi yhdessä E-tyttöjen kanssa Helsinkiin pelaamaan aluemestaruussarjan ylempää jatkosarjaa lauantaina 8.3.
Mäntyharjun Virkistyksen E-tytöt matkustivat 8.3.2008 Helsinkiin pelaamaan lentopallon aluemestaruussarjan toista turnausta.
HEI KAIKKI MÄVIN VALKUT JA OHJAAJAT! MITÄ SE VARTALONHALLINTA SIIS ONKAAN? IHAN OIKEASTI? Syvät vatsalihakset? Ryhti? Lapatuki? Alaraajan linjaus?
Veera Louhivuori menestyi hyvin 1.3. Jyväskylässä SM-hallikisoissa, joissa Veeran lajina oli 17 vuotiaiden naisten kolmiloikka.
RSS ATOM