Ajankohtaista

Mäntyharjun Virkistyksen C-pojat selvittivät tiensä SM-sarjan välieriin. Pojat ovat pelanneet kolme turnausta kevätkaudella, viimeisimmän Lempäälässä ja sitä edellisen 2. helmikuuta Savonlinnassa.
Virkistyksen C-tyttöjen kakkosjoukkueen pelit Kouvolassa su 16.3. onnistuivat hyvin huolimatta minimimiehityksestä. Mukana oli vain vaadittavat kuusi tyttöä, mutta hyvin he jaksoivat urakoida turnauksen neljä peliään.
Virkistyksen lentopallon C-tytöt ovat alkuvuoden aikana pelanneet SM-runkosarjassa kolme turnausta. Viimeisin pelattiin 15.3. Virroilla, mistä tytöillä oli kotiin tuomisina lohkovoittajan mantteli ja tie välieriin.
E-pojat päättivät kevään lentopallon virallisen osuuden Kisalassa järjestettyyn kotiturnaukseen.
Kausalan Ravilinnaan lähdettiin viidellä pelaajalla, sillä yksi pelaajista oli sairastunut edeltävänä päivänä.
Riikka Kohonen sai MäVin E-pojilta lentopallojaoston kukat ja pienen paketin seitsenviikkoiselle tyttärelleen kiitokseksi siitä, että Riikka ja Matti omalta osaltaan huolehtivat mäntyharjulaisen tyttölentopalloilun jatkosta.
Virkistyksen B-pojat matkasivat lauantaina 8.3. Tampereelle KaLen isännöimään turnaukseen. Kyseessä oli SM-runkosarjan toiseksi viimeinen turnaus, jossa oli mäntyharjulaisittain paljon pelissä, sillä vastassa oli kolme MäVin lisäksi SM-finaaliturnaukseen tähtäävää vahvaa joukkuetta.
D-tyttöjen ykkösjoukkue matkasi yhdessä E-tyttöjen kanssa Helsinkiin pelaamaan aluemestaruussarjan ylempää jatkosarjaa lauantaina 8.3.
Mäntyharjun Virkistyksen E-tytöt matkustivat 8.3.2008 Helsinkiin pelaamaan lentopallon aluemestaruussarjan toista turnausta.
HEI KAIKKI MÄVIN VALKUT JA OHJAAJAT! MITÄ SE VARTALONHALLINTA SIIS ONKAAN? IHAN OIKEASTI? Syvät vatsalihakset? Ryhti? Lapatuki? Alaraajan linjaus?
RSS ATOM