Ajankohtaista

Mäntyharjun Virkistys ja Liikuntatoimi järjestivät yleisurheilukilpailut 2.7.2008. Sää suosi kilpailuja ja osallistujakin oli melko runsaasti.
Aerobic-jaoston tanssiryhmä esiintyi YLE:n juhannusaattoillan televisiolähetyksessä Kake Randelinin keralla.
Voit tarkistaa vuorosi kesäteatterin kahvituksessa vasemmalla olevasta materiaalisalkusta. Muistathan esteen sattuessa hoitaa itse tuuraaja tilallesi.
Aerobic-jaoston kesäjumppa Kirkonkylän koulun pihalla maanantaisin 2.6. - 25.8. klo 19 - 20
B-tytöt saivat hopeaa ja B-pojat pronssia Power-cupista viikonloppuna. Seura onnittelee mitalisteja ja samalla kiittää kaikkia mukana olleita urheilijoita, valmentajia ja huoltajia lasten ja nuorten eteen tehdystä työstä.
MäVi edustaa 7 joukkueen voimin Power Cupissa Savonlinnassa. Voit seurata joukkueiden pelaamista oheisesta linkistä. Kaikki joukolla kannustamaan mäviläisiä kauniiseen ja kesäiseen Savonlinnaan!
Hippo-kisat keräsivät 175 osallistujaa urheilualueelle. Kisat käytiin leppoisissa tunnelmissa ja hyvässä yhteishengessä.
Suomen Lentopalloliitto valitsi Mäntyharjun Virkistyksen valmentajan Timo Ripatin kauden nuorisovalmentajaksi.
Keskiviikoisin Klo 16-17
Lauantaina 10.5. pidetty aerobic-jaoston Paratiisi-tanssinäytös oli onnistunut kokonaisuus. Mukana esiintymässä oli niin äitejä lapsineen kuin ihan oikea ballerinakin.