Ajankohtaista

Mäntyharjun Virkistys onnittelee Kokkosen Maijua ja perhettä uuden perheenjäsenen johdosta. Pieni poika tuli maailmaan viime yönä. Liekö Maijun näyttelijän työskentely Mäntyharjun liikunnan askelmerkki -tilaisuudessa nopeuttanut asiaa?
LIIKETTÄ, LIIKUNTAA, KUNTOA, HYVINVOINTIA URHEILUA? MISSÄ MENNÄÄN? MIKÄ ON SUUNTA? MITKÄ OVAT TOIMENPITEET? TULE JA VAIKUTA!
Käy katsomassa Monilajisen pyöräilystä Sports tracker -kuvat ja reitti
Veisto-hölkkä (20.9.2008)
Veisto-Hölkän tulokset
Yli 12-vuotiaille nuorille ja aikuisille la 22.11.08 klo 13.00 Mäntyharjun lukiolla. Svoli Show on hyvän mielen näytös- ja kilpailutapahtuma, jossa liikkuminen, toisten kannustaminen ja yhdessäolo ovat esiintymisen ohella suuressa arvossa. Tule näyttämään taitojasi ja fiilistelemään lavalle yhdessä muiden ryhmien kanssa!
Mäntyharjulla la 22.11.08 klo 11.00 Kisalassa. Asemalle voivat osallistua kaikki 7 - 12-vuotiaat valitsemallaan ohjelmalla. Kaikki osallistujat saavat suorituksestaan kirjallisen palautteen. Osallistujat palkitaan Jumppakoulu-mitalilla.
Aikuisten monilajinen jatkuu Kyttälän isossa salissa su 28.9. klo 16 -17. Ohjelmassa on palloilua ja pehmislentistä. Kohosen Riikka opastaa. Sisäpelikengät mukaan. Tervetuloa! Mukaan mahtuu vielä.
Salibandykausi saadaan toden teolla käyntiin viikonloppuna, kun Kisalassa otellaan ensimmäinen Tekniset Kone-Sähkö Cup.
MäVi:n aerobic-jaosto on nyt nimeltään voimistelu- ja tanssijaosto. Kausi käynnistyy lukion tanssisalissa 1.9. alkaen. VOIT ILMOITTAUTUA RYHMIIN INTERNETIN KAUTTA.
Saatavilla MäVi-päähineitä. Neljä mallia. Hinnat jäsenille 10 €, muille 15 €. Tilaa tekstiviestillä 045-67 62 388.