Ajankohtaista

Virkistyksellä hieno menestys kansainvälisessä Baltic Sea -turnauksessa Vantaalla 3.-4.1. B-pojat voittivat ja C-tytöt olivat kolmansia omissa sarjoissaan.
Toivottaa Mävin johtokunta kaikille jäsenilleen, valmentajilleen, lasten ja nuorten vanhempien huoltojoukoille sekä yhteistyökumppaneilleen.
Tervetuloa perinteiseen kinkunsulatusjumppaan lukiolle tiistaina 30.12.08 klo 17 - 20! Katso ohjelma lisätietolinkin kautta Voimistelu- ja tanssijaoston sivuilta.
MäVin lentis E-pojat seuraavat ilmeisesti seuran isompien pelaajien jalanjälkiä lentopalloharrastuksessaan. Marraskuulla pelatussa toisessa turnauksessa Hollolassa ainoa tappio tuli silloiselle sarjajohtajalle.
Etelä-Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen toiseksi paras joukkue lentopallossa on Mäntyharjun Virkistys. C-tytöt pelasivat Aluemestaruudesta 13.12. Helsingin Puistolassa PuMan emännöimässä turnauksessa.
Virkistyksen C-tytöt juhlivat Suomen itsenäisyyspäivää hopeisissa merkeissä. Mävittäret pelasivat Hollolassa järjestetyssä B-tyttöjen Etelä-Suomen Aluemestaruussarjan lopputurnauksessa itsensä aina finaaliotteluun asti.
Lasten ja nuorten Monilajiset liikuntakerhot jatkuvat taas 12.1.2009 normaalisti. Huom! 7-11- vuotiaat aloittavat ulkoleikeillä urheilualueella.
Voimistelu- ja tanssijaoston joulunäytös Mäntyharjun lukiolla perjantaina 12.12.08 klo 18. Liput 5/2 euroa. Tervetuloa!
Katso Svoli Shown tulokset Voimistelu- ja tanssijaoston sivuilta!
Savo-Karjalan Svoli Show -aluetapahtuma Mäntyharjun Kisalassa klo 11 - 12 ja lukiolla klo 13 - 15. Tervetuloa seuraamaan iloisia tanssiesityksiä ja kannustamaan mäntyharjulaisia! Liput 2 - 6 €.