Ajankohtaista

Tuet myöntää opetusministeriön liikuntayksikkö ja ne ovat kokonaisuudessaan Veikkauksen tuottoa. Nuori Suomi jakaa tukirahat yhdessä urheilun lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Tukea sai tänä vuonna 373 hanketta, yhteismäärältään 464 000 euroa. Mäntyharjun Virkistyksen Voimistelu- ja tanssijaoston saama tuki on 1 500 euroa.
Ilmoittautuminen Internetin kautta. Katso ohjeet Voimistelu- ja tanssijaoston sivuilta!
Virkistyksellä hieno menestys kansainvälisessä Baltic Sea -turnauksessa Vantaalla 3.-4.1. B-pojat voittivat ja C-tytöt olivat kolmansia omissa sarjoissaan.
Toivottaa Mävin johtokunta kaikille jäsenilleen, valmentajilleen, lasten ja nuorten vanhempien huoltojoukoille sekä yhteistyökumppaneilleen.
Tervetuloa perinteiseen kinkunsulatusjumppaan lukiolle tiistaina 30.12.08 klo 17 - 20! Katso ohjelma lisätietolinkin kautta Voimistelu- ja tanssijaoston sivuilta.
MäVin lentis E-pojat seuraavat ilmeisesti seuran isompien pelaajien jalanjälkiä lentopalloharrastuksessaan. Marraskuulla pelatussa toisessa turnauksessa Hollolassa ainoa tappio tuli silloiselle sarjajohtajalle.
Etelä-Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen toiseksi paras joukkue lentopallossa on Mäntyharjun Virkistys. C-tytöt pelasivat Aluemestaruudesta 13.12. Helsingin Puistolassa PuMan emännöimässä turnauksessa.
Virkistyksen C-tytöt juhlivat Suomen itsenäisyyspäivää hopeisissa merkeissä. Mävittäret pelasivat Hollolassa järjestetyssä B-tyttöjen Etelä-Suomen Aluemestaruussarjan lopputurnauksessa itsensä aina finaaliotteluun asti.
Lasten ja nuorten Monilajiset liikuntakerhot jatkuvat taas 12.1.2009 normaalisti. Huom! 7-11- vuotiaat aloittavat ulkoleikeillä urheilualueella.
Voimistelu- ja tanssijaoston joulunäytös Mäntyharjun lukiolla perjantaina 12.12.08 klo 18. Liput 5/2 euroa. Tervetuloa!