Ajankohtaista

C-tyttöjen lentopallon SM-välieräturnaus pelattiin lauantaina 4.4. Oulunsalossa. SM-alkusarjan perusteella tähän välieräturnaukseen olivat selvinneet turnauksen kotijoukkue Oulunsalon Vasama, Seinäjokilentis, JunioriAjo Savonlinnasta ja Mäntyharjun Virkistys.
johtokunta ja varajäsenet kävivät Vierumäellä pohtimassa seuran nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä.
Virkistyksen D-tyttöjen tiikerisarjan joukkue otti hienon sarjavoiton.
Lauantaina 21.3. Kisalassa pelatussa aluemestaruusturnauksessa MäVin E-pojat voittivat aluemestaruuskultaa.
Kiitokset kilpailijoille, valmentajille, huoltojoukoille ja talkooväelle mainioista kilpailuista! Ensi vuonna nähdään!
Voimistelu- ja tanssijaoston yli 18-vuotiaiden joukkue Lumpeenkukat valittiin kovassa kilpailussa 46:n upean esityksen joukosta 13 näyttävimmän joukkoon ja loppu- näytökseen valtakunnallisessa Svoli Show -tapahtumassa Kuopiossa.
Huomaathan seuraavat muutokset Kisalan käytössä
- sunnuntaisin - klo 16-17 Katso lisätietoja ja kausiohjelma...Kaikki mukaan, vielä mahtuu joukkoon!
ESLi palkitsi vuoden 2008 parhaita urheilijoita keskiviikkona 7.1. Tanhuvaaran urheiluopistolla.
Ensimmäiseen ilmoittautumispäivään mennessä Oulun Power Cup -leirille on ilmoittautunut 40 MäVin pelaajaa ja kahdeksan valmentajaa / huoltajaaa. Vielä ehdit mukaan. Katso ilmoittautumisohjeet lentisjaoston nettisivulta.