Mäntyharjun Virkistys sai tukea päätoimisen työntekijän palkkaukseen.
Mävi toivottaa reipasta ja liikunnallista kesää uusille ylioppilaille
Tule mukaan Kiepin kentälle keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30 pelailemaan. Et tarvitse aikaisempaa pelikokemusta - koe peli-iloa!
Virkistyksen kevätkokous pidettiin Lankaniemessä ti 28.4. Kevätkokouksen puheenjohtajana toimi Lauri Maarala. Kevätkokouksen ohella puheenjohtaja kertoi MäVin tulevaisuuden suunnitelmista ja visioista, jotka johtokunta on kevään aikana pohdiskellut. Niistä lisää enemmän kohti juhlavuotta mennessä! Kokouksen loppuvaiheessa kirkkoherramme paljastui pesäpallomieheksi - joka tahtoisi vielä päästä kokeilemaan lajia ensi kesänä. Tervetuloa mukaan vaan Lauri!
Kesäaikaikaiset kenttä- ja salivuorot löytyvät "Materiaalisalkusta". Löydät linkin sivuston vasemmasta laidasta.
Kuortaneella 18.-19.4. pelatussa SM-finaalissa Mäntyharjun Virkistyksen B-pojat voittivat SM-kultaa häviämättä turnauksessa erääkään.
Kevätnäytös (19.4.2009)
Voimistelu- ja tanssijaoston kevätnäytös "Elämän alkemiaa" Mäntyharjun lukiolla lauantaina 25.4.09. Näytökset klo 14 ja 17. Liput 8/5 €. Alle 3-vuotiaat ja K9-kortilla ilmaiseksi. Tervetuloa!
Mävin kevätkokous ti 28.4.2009 klo 18.30 Lankaniemen takkatuvalla. Tervetuloa jäsenet mukaan!
C-tyttöjen lentopallon SM-välieräturnaus pelattiin lauantaina 4.4. Oulunsalossa. SM-alkusarjan perusteella tähän välieräturnaukseen olivat selvinneet turnauksen kotijoukkue Oulunsalon Vasama, Seinäjokilentis, JunioriAjo Savonlinnasta ja Mäntyharjun Virkistys.
johtokunta ja varajäsenet kävivät Vierumäellä pohtimassa seuran nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä.