Ajankohtaista

Monilajisen luistelu maanantaina 15.2 pidetään urheilualueella kaukalossa, koska retkiluistelureitti ei vielä ole riittävän hyvässä kunnossa.
Tyyli on vapaa!
Tiistaina järjestettiin Hyvän seuran viestintäkoulutusta. Kouluttajana toimi Urheiluakatemian toiminnanjohtaja Erkki Kauppinen. Tunnelma huipentui käytännön harjoituksiin, ja hienosti me vedettiin!
Johtokunta valitsi joulukuun kokouksessaan uudeksi sihteeriksi Tiina Raatarilan.
Kaiken kansan pyöräilykoulu alkaa keskiviikkona 13.1. klo 19 lukion opon luokassa järjestettävällä ilmaisella pyöräilykoulun esittelytilaisuudella.
Monilajinen liikuntakerho jatkuu maanantaina 11.1. Uudet ja entiset 99-02 syntyneet lapset tervetuloa! Aikuisten monilajinen käynnistyy su 10.1 Kyttälässä klo 17
Joulun toivotus (18.12.2009)
Mävin johtokunta toivottaa jäsenilleen ja urheiluaktiiveille rentouttavaa joulun aikaa ja liikunnallista vuotta 2010!
Perjantaina 11.12. pidetty Hollywood-tanssinäytös keräsi huiman määrän yleisöä. Ennen upeita tanssiesityksiä näytöksessä palkittiin sekä ohjaajia, että voimistelijoita.