Ajankohtaista

Uudistunut Tour de Mäntyharju kutsuu mukaan kaiken ikäiset pyöräilijät. TDM ajetaan lauantaina 17.7., tapahtuman keskuspaikkana on liikuntahalli Kisala.
Onko sinulla hallussasi vanhoja peliasuja, urheiluvälineitä, valokuvia tai muuta seuratoimintaan liittyvää materiaalia?
Ilmoittautuminen MäVin juhlaleirille on alkanut.
Lady-Pesis alkaa jälleen joka keskiviikko Kiepin kentällä klo. 18-20. Kaikki pesiksestä kiinnostuneet naiset mukaan! Ei väline pakkoa.
Sääntömääräinen kevätkokous pidetään Liikuntahalli Kisalassa ke 28.4.2010 klo 18. Kokouksen puheenjohtajana toimii Heino Lipsanen, kaikki jäsenet tervetuloa. Kokousmateriaalin löydät materiaalisalkusta.
Huomio valkut, ohjaajat ja johtokuntalaiset! Hyvän seuran viestintä -koulutuksen toinen osio keskiviikkona 5.5. klo 18 Lukion opon luokassa.
MäVin B-pojat pelasivat kauden päättävän finaaliturnauksen Virroilla 17.-18.4. Viimevuotinen mestaruus vaihtui nyt neljänteen sijaan, mikä oli joukkueen minimitavoite.
Voimistelu- ja tanssijaoston kevätnäytös AikaMatka lukiolla la 24.4. klo 14 ja 17.
Asfaltin paljastuttua Kaiken kansan pyöräilykoulu on siirtynyt salista pihalle.