Ajankohtaista

Vielä ehdit ilmoittautumaan MäVin juhlaleirille! Ilmoittaudu leirille helposti nettilomakkeen kautta.
Tänä kesänä Mäntyharjun rantapuistossa jumpataan kahdesti viikossa! Tiistaina Zumbataan ja torstaina kuntojumpataan.
MäVi 90 v. -juhlavuoden T-paitoja myydään nyt MäVin toimistolla Kisalan yläkerrassa.
Kesän kuntopyöräilyn aloittava tapahtuma keskiviikkona 19.5. klo 17 alkaen Urheilualueella.
Tiedätkö hyvän tyypin, joka olisi kiinnostunut kouluttautumaan kahvakuula-ohjaajaksi?
Sisu-ohjelmassa etsitään Suomen sisukkainta urheiluseuraa, MäVi edustaa sarjassa Etelä-Savoa. Viime viikolla kuvattu pätkä näytetään Sisu-ohjelmassa 23.5. klo 16.30 TV2:lla.
MäVi-pesiksen pistetili aukesi sarja-avauksessa Siilinjärveä vastaan.
Virkistyksen monilajisen liikuntakerhon ryhmät päättivät kautensa Repoveden kauniissa maisemissa helatorstaina. Matkassa oli yhteensä 87 lasta, nuorta ja lasten vanhempaa.
Suomen poikien alle 20-vuotiaiden joukkue otti odotetusti voiton MäVi 90 v.-juhlaturnauksessa helatorstaina Kisalassa. MäVi piinasi pari erää maajoukkuetta ja voitti Etelä-Savon Urheiluakatemian ryhmän.
Riku Riihilahti joukkoineen saapuu tänään Mäntyharjulle kuvaamaan seuramme jaostojen toimintaa. Kuvaukset alkavat Liaanien Kung-Fu temppuilulla asuntomessualueella klo 10 ja päättyvät noin klo 18 Miekankoskelle puheenjohtajan haastatteluun.