Ajankohtaista

Jatkamme jääkiekkotoiminnan käynnistämisen suunnittelua ja valmistelua maanantaina 9.7. klo 17.30 Mäntyharjun ABC!:llä. Tervetuloa kaikki toiminnasta kiinnostuneet mukaan!
Mävin kasvatit edustavat Suomea tulevalla viikolla pelattavissa nuorten EM-karsinnoissa. Alle 20 -v pojat matkustavat Ranskaan Bordeauxiin , jossa isäntämaan lisäksi pelaavat Itävalta ja Ukraina. Tyttöjen U19 maajoukkue saa vastaansa Bulgarian lisäksi Ranskan sekä Kroatian. Lohkovoittajat menevät suoraan jatkoon ja lohkon kakkonen joutuu vertailuun toisen lohkon kakkosen kanssa. Poikien EM-kisat pelataan elo-syyskuussa Tanskassa/Puolassa ja tyttöjen kisat Turkissa.
Joonas on poissa (4.7.2012)
MäVi on mukana SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuudessa. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta. Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.
Aktiivinen ja pitkäjänteinen työskentely toiminnan kehittämiseksi palkittiin, kun Voimisteluliiton valtakunnallinen Harrastevoimistelun asiantuntijaryhmä myönsi MäVi Voimistelu- ja tanssijaostolle PRIIMA – aikuisliikunnan sertifikaatin kesäkuussa 2012. Palautteessaan asiantuntijatyöryhmä arvioi, että MäVi Voimistelu- ja tanssijaostossa on esimerkillisen hyvä ”tekemisen meininki”, niin suunnittelussa kuin hankkeiden toteuttamisessakin
MäVi saa lisää resursseja lasten yleisurheiluohjaukseen. SUL:in ja Specsaversin yhteistyö mahdollistaa kahden ohjaajan yleisurheiluohjaajakoulutuksen.
Vuosien tauon jälkeen on virinnyt ajatus tuoda jääkiekko osaksi MäVin lajitarjontaa, edellytyksiä selvitellään kesän aikana, jotta mahdollinen toiminta saataisiin käynnistettyä ensi talveksi.