Ajankohtaista

Tervetuloa ke 9.1. kello 18.00 LUKIOLLE (luokkaan) keskustelemaan, kehittämään, suunnittelemaan, valittamaan, ideoimaan jne. liikuntamahdollisuuksista Mäntyharjussa osana kuntalaisten hyvinvointia.
Ilmoittautuminen on jo auki, käy täyttämässä lomake Voimistelu- ja tanssijaoston nettisivuilla ja tule mukaan! HUOM! Vain aikuisten ryhmien osallistujat, sekä uudet lasten ja nuorten ryhmien osallistujat täyttävät ilmoittautumislomakkeen. Syyskaudella 2012 lasten ja nuorten ryhmissä mukana olleiden ei tarvitse täyttää lomaketta, mikäli tiedot ovat pysynyeet samoina.
Suksien huolto- ja voitelupalvelu avaa jälleen ovensa Urheilualueen voitelukopilla. Palvelu on käytettävissä la 5.1.2013 klo 12.00 alkaen.
Junnukiekkoilijat ovat harjoitelleet syksyn ajan kiekkoilun alkeita ja tammikuussa startataan Korttelikiekko! Ilmoittautumistapahtuma urheilukentän kaukalolla pidetään keliolosuhteista riippumatta tänään keskiviikkona 2.1.2013 klo 17.30
MäVin voimistelijat hoitavat tänäkin vuonna Rakettitukun ilotulitemyyntiä S-Marketin aulassa. Voit tutustua tuotteisiin osoitteessa www.rakettitukku.fi.
Kinkunsulatusjumppa (27.12.2012)
Yhteensä 3,5 tuntia erilaisia jumppia lukion tanssisalissa Marin, Sarin ja Jaanan ohjauksessa! Jotain uutta, jotain tuttua, jotain yllättävää...Tätä ei kannata jättää välistä!
Uudet MäVi-pipot, sekä painossa olleet seura-asut ja hupparit saapuivat juuri sopivasti ehtiäkseen pukin konttiin!
RSS ATOM