Ajankohtaista

Tammi-helmikuun vaihteessa järjestetään ainakin kaksi aikuisten hiihtokoulua! Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi hiihtokoulussa!
Muumi-hiihtokoulu (29.1.2013)
Ilmoittaudu nyt mukaan 5-8 vuotiaiden Muumi-hiihtokouluun!
Hiihtojaosto on saanut treeniryhmän vetäjäksi Milla Harsian Mikkelistä!
Tervetuloa ke 9.1. kello 18.00 LUKIOLLE (luokkaan) keskustelemaan, kehittämään, suunnittelemaan, valittamaan, ideoimaan jne. liikuntamahdollisuuksista Mäntyharjussa osana kuntalaisten hyvinvointia.
Ilmoittautuminen on jo auki, käy täyttämässä lomake Voimistelu- ja tanssijaoston nettisivuilla ja tule mukaan! HUOM! Vain aikuisten ryhmien osallistujat, sekä uudet lasten ja nuorten ryhmien osallistujat täyttävät ilmoittautumislomakkeen. Syyskaudella 2012 lasten ja nuorten ryhmissä mukana olleiden ei tarvitse täyttää lomaketta, mikäli tiedot ovat pysynyeet samoina.
Suksien huolto- ja voitelupalvelu avaa jälleen ovensa Urheilualueen voitelukopilla. Palvelu on käytettävissä la 5.1.2013 klo 12.00 alkaen.
Junnukiekkoilijat ovat harjoitelleet syksyn ajan kiekkoilun alkeita ja tammikuussa startataan Korttelikiekko! Ilmoittautumistapahtuma urheilukentän kaukalolla pidetään keliolosuhteista riippumatta tänään keskiviikkona 2.1.2013 klo 17.30
RSS ATOM