Ajankohtaista

Ville Sihvonen sai kutsun v- 98 syntyneiden maajoukkueleirille Kuortaneelle. Lentopalloleirillä 19.- 22.11.on tällä kertaa 16 poikaa ja luvassa on monipuolista harjoittelua, fyysisiä testejä sekä koulunkäyntiä. Leirillä on hyvä tilaisuus päivittää omaa osaamista, motivaatiota sekä tutustua uusiin valmentajiin sekä pelaajiin, vaikka osan kanssa Ville pelasi pelejä viime vuoden SM-sarjaa kiertäessä. Kuortaneella opiskelee ja harjoittelee lentopalloa tosissaan myös Hoteilan Neea, joka siirtyi peruskoulun viimeiselle luokalle ja tyttöjen ikäluokan -96-97 maajoukkuevalmennettavien joukkoon tänä syksynä.
Tule noutamaan oma seura-asusi MäVin toimistolta 19.11. alkaen.
Teemme tilaa uusille jutuille, jonka vuoksi myymme nyt MäVin tuotteita puoleen hintaan! Nyt MäVin päähineet ja T-paidat vain 5 €/kpl!
Ennen talven hiihtokouluja, MäVin hiihtojaosto järjestää lapsille suunnatun hiihdon treeniryhmän marraskuusta alkaen. Ryhmää valmentaa Kimmo Tarvainen.
Saimme naisten mallisia Adidaksen hupullisia collegetakkeja sovitettavaksi!
MäVi Voimistelu- ja tanssijaoston voimistelijat kartuttavat matkakassaansa osallistuakseen kesäkuussa 2013 Sun Lahti -voimistelutapahtumaan.
Tule aloittamaan syysloma cheerleadingiin tutustuen!
Sinivalkoinen valhe -elokuvasta järjestetään oma näytös mäviläisille perjantaina 5.10. klo 18 Kinossa. Varmista osallistumisesi ja ilmoittaudu ennakkoon tiistaihin 2.10. klo 12 mennessä etusivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella! Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille tarjotaan popcornit. Liput 8 €. Esitäthän jäsenkortin saapuessasi.
Jääkiekkotoiminnan starttitapahtuma järjestettiin keskiviikkona 26.9., paikalla oli mainio määrä uusia junnukiekkoilijoita, mutta vielä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen osoitteeseen toimisto(at)virkistys.fi. Vaikka ulkojäitä saadaan vielä odottaa, jääkiekkokausi startataan lokakuussa jäähallireissuilla Savitaipaleelle ja Mikkeliin. Marko laittaa tarkemmat tiedot reissuista sähköpostitse.