Ajankohtaista

Tämän vuoden 5. jäsentiedote on juuri laitettu matkaan sähköpostitse jäsenrekisterissämme oleville henkilöille.
Perinteinen katusähly pelataan lauantaina 6.7., tällä kerralla pelipaikkana on Cafe & Bar Eemen piha-alue. Tänä vuonna pelataa yhdellä kaulalolla ja totuttuun tapaan pieniin maaleihin.
Piirikunnalliset yleisurheilukilpailut käydään keskiviikkona 3.7.2013 klo 18 Mäntyharjun yleisurheilukentällä
Vielä on muutama päivä aikaa ilmoittautua tämän kesän Pyhävesi-juoksuun.
MäVi on mukana Mäntyharjun kesänavaustapahtumassa omalla pisteellään. Tule tutustumaan toimintaamme, ilmoittautumaan kesän tapahtumiin, ostamaan seuratuotteita tai muuten vain pulisemaan kanssamme.
Kesän 2. Silja Line -seurakisat käydään keskiviikkona 12.6. klo 18.
Voimistelu- ja tanssileiri 17.-18.6. Monilajinen MäVi-leiri 19.-20.6.
Voimistelun Sun Lahti -tunnelmia taltioidaan TV:ssä esitettäväksi. Tapahtumaviikonloppuna mäviläisiä voimistelijoita voi bongata TV:stä lauantaina ja sunnuntaina.