Voimistelu- ja tanssileiri 17.-18.6. Monilajinen MäVi-leiri 19.-20.6.
Voimistelun Sun Lahti -tunnelmia taltioidaan TV:ssä esitettäväksi. Tapahtumaviikonloppuna mäviläisiä voimistelijoita voi bongata TV:stä lauantaina ja sunnuntaina.
Pyhävesi-juoksun edullisin ilmoittautumishinta on voimassa vielä tämän viikon.
Hippokisat (30.5.2013)
Hanna ja Henri Hippo kutsuvat lapset Hippokisoihin torstaina 30.5. klo 18 Mäntyharjun urheilukentälle.
MäVin tuorein jäsentiedote on julkaistu tänään ja jaettu sähköpostitse niille henkilöille, joiden sähköpostiosoite on jäsentietojärjestelmässämme.
Kesäjumpat (27.5.2013)
MäVin kesäjumppakausi Mäntyharjun rantapuistossa 4.6.-30.7.2013. Kesä-heinäkuun ajan zumbataan joka tiistai Marin ohjauksessa, lisäksi muutamina torstaiaamuina luvassa on aamujumppaa. Aamujumppapäivät ilmoitetaan erikseen Voimistelu- ja tanssijaoston sivuilla.
Mäntyharjun Virkistys hakee kehittämispäällikön sijaista elokuusta 2013 alkaen.
Tervetuloa mukaan Kunniakierrokselle to 23.5.! Kunniakierros kierretään klo 18-19, tätä ennen urheilualueella voi käydä testaamassa kuntoaan kuntotesteillä klo 17 alkaen. Ennen Kunniakierroksen starttia järjestetään yhteinen alkulämmittely n. klo 17.45. Kunniakierroksella palvelee myös lentopallojaoston kahvio.
Kesän ensimmäiset Silja Line -seurakisat käydään keskiviikkona 22.5. klo 18 Mäntyharjun Urheilupuistossa.