TDM160 (13.7.2013)
Lauantaina 13.7. ajetaan 15. TDM160-pyöräily, jossa kierretään Mäntyharjun kauniita maisemia, välillä poiketen myös naapurikuntien puolelle. Ensimmäiset, 160 km pyöräilevät, starttaavat matkaan Kisalasta klo 8. 60 km:n ja 30 km:n pyöräilijät lähtevät liikkeelle hieman tämän jälkeen.
MäVin toimisto on suljettuna 24.7.-1.9. välisen ajan.
Tämän vuoden 5. jäsentiedote on juuri laitettu matkaan sähköpostitse jäsenrekisterissämme oleville henkilöille.
Perinteinen katusähly pelataan lauantaina 6.7., tällä kerralla pelipaikkana on Cafe & Bar Eemen piha-alue. Tänä vuonna pelataa yhdellä kaulalolla ja totuttuun tapaan pieniin maaleihin.
Piirikunnalliset yleisurheilukilpailut käydään keskiviikkona 3.7.2013 klo 18 Mäntyharjun yleisurheilukentällä
Vielä on muutama päivä aikaa ilmoittautua tämän kesän Pyhävesi-juoksuun.
MäVi on mukana Mäntyharjun kesänavaustapahtumassa omalla pisteellään. Tule tutustumaan toimintaamme, ilmoittautumaan kesän tapahtumiin, ostamaan seuratuotteita tai muuten vain pulisemaan kanssamme.
Kesän 2. Silja Line -seurakisat käydään keskiviikkona 12.6. klo 18.