Ajankohtaista

Kuntalaisaloite.fi -palveluun on jätetty aloite kuntoiluportaiden saamisesta Mäntyharjulle. Kuntoiluportaat käyvät treenipaikaksi kaiken ikäisille kuntoilijoille, niin ohjatussa kuin omatoimisessa harjoittelussa.
Ennen varsinaisen hiihtokilpailukautta järjestetään ensilumen ladulla yhdet harjoituskisat.
Kinkunsulatusjumppa (29.12.2015)
MäVin kinkunsulatusjumpassa luvassa on kolme erilaista tuntia. Ohjaajana toimii tanssija ja fysioterapeuttiopiskelija Jaana Nurminen.
Tule mukaan valmistautumaan kesän lenkkikeleihin kolmen kuukauden mittaiseen Run4Fun –lenkkeilykouluun!
MäVi Voimistelu- ja tanssijaosto hoitaa jälleen Rakettitukun ilotulitemyynnin Mäntyharjun S-Marketilla.
Vuonna 2016 kaikki seuraamme kannattavat voivat kerryttää yhteistä, seuralle maksettavaa tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi!