MäVin syyskokous (24.11.2016)
Lasten hiihtokoulu (15.11.2016)
Lasten hiihtokoulu pyörähtää käyntiin  lauantaina 19.11 klo 15-16 Urtsilla.
MäVin uudet seurahupparit ovat sovitettavissa ja tilattavissa to 30.11. mennessä.
MäVissä vietetään viikolla 45 Porraspäiviä järjestämällä ohjattuja rapputreenejä Kisalan vieressä sijaitsevissa kuntoiluportaissa lasten harjoitusten aikana.
Toimiiko Suomen vakuuttavin #seuratoimija Mävissä? Käy jättämässä oma ehdotuksesi la 15.10. mennessä.
C-tytöt aloittavat pelikautensa lauantaina 1.10. Kisalassa tasoturnauksella. Pelit alkavat ko 12.45 ja turnauksessa ovat MäVin lisäksi mukana Kausalan Yritys, Korian Ponsi ja Mikkelin Passarit. Tervetuloa kannustamaan tyttöjä!
Perinteinen Mäntyharju-hölkkä järjestetään tänä vuonna jo 15. kerran. Tänä vuonna tapahtumassa mukana on myös Mäntyharjun seurakunta, kun samana päivänä järjestetään Apostolin kyyti –kävely. Lisäksi Mäntyharju-hölkkään toivotaan mukaan työyhteisöjä, kaveriporukoita ym. osallistumaan Kimppalenkkiin, jonka tuotto osoitetaan Mäntyharjun seurakunnan lapsiperheiden joulukasseja varten.