Ajankohtaista

Haluatko oppia oikean sauvakävelytekniikan ja saada enemmän irti tästä helposti toteutettavasta kuntoilumuodosta? Sauvakävelykoulu opastaa tekniikassa ja harjoitusten tehostamisessa juuri Sinua.
MäVin molemmat kahvakuularyhmät (ke klo 9-10 ja to klo 18-19) siirtyvät huhtikuun alusta alkaen ulkoharjoitteluun. Kokoontuminen judosalilla, josta napataan kuulat ja siirrytään ulkoharjoitteluun.
Mäntyharjun kunnan mestaruussprinttihiihdot  ke 27.3. klo 18 alkaen urheilualueella.
Ilmoittautumisohjeet ja -linkit monilajisen liikuntakerhon sivuilla.
Mäntyharjun Virkistyksen 100-vuotishistoriikkia varten kaivataan vielä kuvia. Kuvien keräämiseksi seura järjestää keskiviikkona 20.2. klo 17.30-19 Mäntyharjun kirjastolla tilaisuuden, johon voi toimittaa kuvia skannattavaksi osaksi seuran 100 vuotista historiaa.