Ajankohtaista

Tervetuloa tämän viikon pop-up -tunneille huomenna keskiviikkona ja lauantaina Mäntyharjun rantapuistoon!
Tervetuloa pop-up kehonhuoltotunnille huomenna keskiviikkona klo 9 Mäntyharjun rantapuistoon! Tehdään rauhallinen Fascial-treeni Sarin ohjauksessa.
Haluaisitko aloittaa ohjaajana vai haluatko uusia vinkkejä ohjaajana toimimiseen?
Osallistu MäVin juhlavuoden Kunniakierrokseen liikkumalla haluamallasi tavalla vähintään tunnin ajan haluamassasi paikassa 31.8.2020 mennessä. Voit osallistua itsellesi mieluisimmalla tavalla, juosten, kävellen, pyöräillen, omaa lajiasi treenaamalla tai vaikka leikkipuistossa kuntoilemalla.
Ota seurantaan MäVin VirkistysVinkkien Instagram-tili, suorita tehtäviä ja voita palkintoja!
MäVin juhlavuoden kesäleiri järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta elokuun alussa 3.-7.8.
Haemme liikunnanohjaajaa syksyllä 2020 käynnistyvään MultiSport MäVi -hankkeeseen, jolle on myönnetty Olympiakomitean Seuratukea.
Jos MäVin historiikki on vielä lukematta, tule hakemaan omasi lauantaina Mäntyharjun torilta.
Kesäjumpat 2020 (2.6.2020)
MäVin kesäjumpat kesäheinäkuussa rantapuistossa ja urheilupuistossa.